Nyt badeværelse uden renovering!

Nyt badeværelse uden renovering!

Det kan overraske eller endda komme som et chok for mange, hvor billigt og let det egentlige kan være at forny sit badeværelse. Det er på ingen måde nødvendigt at tilkøbe sig et helt nyt badekar eller toilet. I stedet er det de små ting, som tæller!

Badeværelset kan få et helt nyt udseende ved hjælp af at udskifte eller tilføje nyt lir.

Skift de gamle og forvaskede gæstehåndklæder ud med nogle nye og bløde sammen med en matchende gulvmåtte, som kan holde dine fødder varme imens du børster tænder. Øg stemningsniveauet med et spa og wellnes lignende følelse med nogle velduftende stearinlys. Er du lidt mere til natur og udeliv, så snyd dig til et mere eksotisk eller frodigt sted ved at placere planter eller blomster og hæng et nyt bruseforhæng op med skov, planter eller hav – mulighederne er mange!

Hvis du derimod er udelukkende vil gøre badeværelset til et mere levende rum, som giver dig og dine gæster en god oplevelse derude. Hæng et par sjove grafiske billeder, samt citater op overfor toilettet – eller gå det næste skridt og køb et minigolfsæt til badeværelset Det giver med garanti et par sjove og isbrydene samtale emner.

WUPTI! Med disse små tricks får du hurtigt følelsen af et helt nyt badeværelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*