Münchens rangeringer

Münchens rangeringer

München er hovedstaden for den største delstat i Tyskland, Bayern, som grænser op til landene Tjekkiet og Østrig. Udover at være en stor turist attraktion i forbindelse med den verdenskendte Oktoberfest, så er München en fascinerende by, som rangererer sig indenfor top tre i mange forskellige erhvervsmæssige brancher. 

Finalcielt er München den mest betydningsfulde by i Tyskland, også selvom byen kun er den tredje største by efterfulgt af Berlin og Hamburg. 

München ligger også på en tredjeplads, når det kommet til den vigtigste forsikringsby, dette gør sig gældende for hele Europa. I dette tilfælde er München kun lige overgået af storbyerne London og Paris. 

Med en imponerende rang har München placeret sig på en sublim andenplads på verdensplan over vigtigste forlagsbyer. München er kun overgået af “The Big Apple”, New York City. München huser nemlig over 250 forlag, som producerer mere end 11.000 bogtitler om året. Stadigt indenfor det kreativefelt er München også en mediefilm med både film- og TV-produktion, og byen kendertegner sig også for at ligge sale og bygninger til mange kongresser og messer. 

Udover disse rangeringer har München også makeret sig på verdenskortet, da byen er hjemsted for kæmpe virksomheder som; Allianz, BMW, MAN SE, Siemens, m.fl. Derudover er München også europæisk hovedsæde for McDonald’s og Microsoft. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*