Shopping i Madrid.

Shopping i Madrid.

Shopping i Madrid kan være for hele familien, til de sportsorienteredde kan du finde mange forretninger som forhandler tøj fra Real Madrid, eller du kan finde Real Madrids egen shop, hvor du kan få alt mellem himmel og jord med deres logo på.

I de senere år har spanske provodesignere skabt et marked med deres tøj, og du finder mange mindre forretnigner som sælger tøj fra disse designere.

Loppemarkedet som står over alle andre loppemarkeder, El Rastro, finder du hver søndag. Et marked hvor du kan finde alt mellem himmel og jord. Det er et marked, som har eksisteret siden middelalderen, og du kan finde alt fra modetøj til gammelt militærudstyr over møbler og smykker.

Hvis du er til det mere main stream, så kan du i Madrid finde outlets, som tilbyder varer, som kun koster det halve af, hvad de koster i Danmark, der er outlets som sælger varer fra Adidas, Nike og andre sportsmærker.

Du kan finde handelsstrøg som Calle Serano, som har de største mærker indenfor mode som D&G, Hugo Boss, Gucci og Versace.

Det er ikke til at nævne alle handelsmulighederne, men det er ikke løgn at sige, der er noget for enhver smag og til enhver pengepung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*